Beste artiesten, bands en andere podiumdieren,

Stichting Het Vogeleiland is druk bezig met de programmering van het nieuwe buitenseizoen 2024. Onder het motto ‘Beleef je ultieme lazy Sunday op Het Vogeleiland’ organiseren wij tussen april en september iedere zondagmiddag een sfeervol en passend optreden. Hiervoor kun je je vanaf nu aanmelden!

Naamloos 1

Wat wij bieden

• Ons prachtige Vogeleiland als decor, met podium, elektra en geluid
  • Een gage van €250,- voor acts voor een 2 uur durend optreden van 14.30 tot 16.30 uur
  • Enthousiaste vrijwilligers die alles regelen rondom de evenementen
  • PR via onze eigen kanalen en die van onze partners

Wat wij vragen

Bands, duo’s of soloartiesten met een passend repertoire (Death Metal en Drill Rap zijn wellicht wat minder geschikte genres) worden van harte uitgenodigd om te reageren. Ook reserveren we graag ruimte in onze programmering voor net iets andere en vernieuwde acts op gebied van muziek, poëzie of theater. Verras ons maar!

Naamloos 2 1 1

Spelregels voor aanmelden

Stuur je aanmelding vóór 25 februari naar evenementen@stichtingvogeleilanddeventer.nl.
Je aanmelding bevat:

• De zondag(en) vanaf 28 april tot en met 15 september waarop je beschikbaar bent
  • Een tekst van maximaal 500 woorden met een toelichting op je act
  • Tenminste 1 goede foto (> 1 mb) van je act
  • Linkjes naar audio- en/of videoclips zodat we een goede indruk krijgen van je act
  • Contactpersoon met telefoonnummer en mailadres en eventueel linkjes naar social media en website

Onvolledige aanmeldingen kunnen wij niet in behandeling nemen. Zorg er dus voor dat je aanmelding compleet is.

Over het vervolg

We informeren je rond 1 maart of jouw act in aanmerking komt voor een optreden. We streven ernaar om uiterlijk 15 maart ons programma definitief te hebben.

Naamloos 3 2