Rabo ClubSupport

Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport!
Vanaf 5 oktober kunt u op ons stemmen! De opbrengst zal ten goede komen aan inkoop van nieuwe stoelen tbv buitenactiviteiten

Bekijk hoe je ons ... See more

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

3 weeks ago

Helaas kon het laatste optreden van het seizoen door het Deventer Swing Orkest niet doorgaan vandaag. Maar we gaan weer hard aan de slag voor het nieuwe seizoen vanaf april 2021

De parelhoenders en ... See more

3 weeks ago

Vanaf 5 oktober kun je bij Rabo Club Support stemmen op de Stichting Vogeleiland Deventer.

Help jij ons straks aan nieuwe stoelen voor onze zondagmiddagoptredens?

3 weeks ago

Vanwege de regenachtige weersvoorspelling voor komende zondag, kan het laatste zondagmiddag optreden van het seizoen helaas niet afgesloten worden door het Deventer Swing Orkest.

We gaan weer aan ... See more

3 weeks ago

Voor degene die het gemist heeft afgelopen maandag 😊

Foto's uit het bericht van Stichting Vogeleiland

Saar en Olaf! Sfeer zit er goed in en met een heerlijk zonnetje!

1 month ago

Wist je dat het Vogeleiland ook op Instagram te vinden is?

1 month ago

De pauwen en de parelhoenders hebben een onderonsje.

#vogeleiland #deventer #pauw #parelhoen #vogels #zomer #vrienden

« 2 of 7 »