Op het Vogeleiland in Deventer is altijd wat leuks te doen. Natuurlijk kun je elke dag de gevleugelde bewoners van het Vogeleiland bezoeken én regelmatig zijn er muzikale, vrolijke, maar ook bijzondere activiteiten, voor jong en oud. Van relaxte jazz-concerten en swingende bigbands tot knusse kinderprogramma’s, huiselijke theatervoorstellingen en memorabele herdenkingen. Voor elk wat wils!

Vogeleiland Agenda

Wat is er te doen op het Vogeleiland in 2023?

Zin in vertier op het Vogeleiland? Abonneer je dan op onze kalender boordevol evenementen. Wat er zoal te doen is op het Vogeleiland dit jaar? Nou, een heleboel!

Eens Waren We Vogels 1

Eens waren we vogels…

Eens waren we vogels is de herdenking van en aan Roma en Sinti; een doorlopende tentoonstelling van 4 t/m 16 mei 2023, met bijzondere voorstellingen en herdenkingsmomenten op 4, 5 en 16 mei. Meer informatie vind je in de agenda van Eens waren we vogels.

Officiële opening van het seizoen 2023

We trappen het officiële festivalseizoen af op 7 mei 2023 met de swingende bigband het Deventer Jazz Orkest en het muzikale duo Turbid Milk. Neem je kleedje en tasje vol proviand maar mee (of haal een lekker hapje bij Parkcafé Mees) en verwelkom de zomer alvast. In Deventer schijnt de zon altijd!

Senso: 4 frontvrouwen!

De kracht van band Senso zit ‘m in de meerstemmigheid van deze vier fantastische vrouwen. Daar kom je zelf wel achter op 14 mei op het Vogeleiland. Er mag gedanst worden. Of meegezongen. Of beide!

Kerkdienst in de frisse buitenlucht

Heb jij zin om een kerkdienst te volgen in de frisse buitenlucht (met hopelijk vele zonnestralen en fluitende vogeltjes op de achtergrond) in plaats van de gebruikelijke binnendienst? Kom dan zeker op 18 mei naar de openluchtdienst van Fien Minis en Andrea Oomes.

Oekraïens strijkkwartet

Op 21 mei 2023 kun je genieten van de prachtige en tikkeltje melancholische klanken van Oekraïens strijkkwartet IRIS.

Abonneer je op de agenda van het Vogeleiland of check geregeld onze evenementenpagina voor alle activiteiten, festiviteiten en bijeenkomsten.