Op het Vogeleiland in Deventer is het altijd fijn. Een heerlijk stukje natuur in het centrum van Deventer. Of het nu hartje zomer is of een knisperfrisse winterse dag; je bent elke dag welkom om de gevleugelde bewoners van het Vogeleiland te bezoeken. Wat er zoal rondscharrelt, -zwemt, tjilpt, kwekt en fladdert, lees je in onze vogelblogs.

In het festivalseizoen – lente en zomer – zijn er wekelijks muzikale, vrolijke, maar ook bijzondere activiteiten, voor jong en oud. Van relaxte jazz-concerten en swingende bigbands tot knusse kinderprogramma’s, huiselijke theatervoorstellingen en memorabele herdenkingen. Voor elk wat wils! Abonneer je op de agenda van het Vogeleiland of check geregeld onze evenementenpagina voor alle activiteiten, festiviteiten en bijeenkomsten.

Vogeleiland Deventer

Zin in een hapje of drankje tijdens je wandeling op het Vogeleiland en het plantsoen? Bij parkcafé Mees kun je terecht voor heerlijke versnaperingen. Tip: bestel een Bird’s Eye! Dit káts lekkere biertje is speciaal door Deventer bierbrouwerij DAVO gemaakt voor het Vogeleiland. Een deel van de opbrengst komt ten goede van het behoud en onderhoud van het Vogeleiland. Genieten van een biertje en tegelijkertijd het goede doel steunen; wie wil dat nou niet?! Bird’s Eye bier is exclusief verkrijgbaar in de webshop van DAVO bieren en bij parkcafé Mees.


Naamloos 2 4