Zelfs in het vroege voorjaar zijn er al leuke evenementen op het Vogeleiland in Deventer. Voor jong en oud, gratis toegang en gegarandeerd plezier. Lekker tussen het groen en de lieve vogeltjes. Het Vogeleiland is een stukje natuur én cultuur in het historische centrum van Deventer.
Wat is er te doen in april op het Vogeleiland in Deventer? Je leest het hier!

Tip: Mis geen enkel evenement en abonneer je op de Deventer Vogeleiland Kalender

1 april 2024 – Vogeleiland Deventer

Kom op 2e Paasdag samen met de (klein)kinderen Pasen vieren. Het Vogeleiland verandert voor één dagje in… Paaseiland!
Kom je op 1 april 2024 van 12.30u tot 17.00u langs?

Je kunt eieren zoeken en zelf de mooiste paaseieren schilderen, lekker tekenen en knutselen, je laten schminken als paashaas of kuikentje, meedoen aan de eierrace of op zoek gaan naar Het Gouden Paasei.
De echte Paashaas is ook aanwezig!

Lees hier meer over Vogeleiland = Paaseiland

2e paasdag Deventer Vogeleiland 2024

28 april 2024 – Vogeleiland Deventer

Kom zondag 28 april genieten van de Deventer blues- en rockband On The Blue Side, bestaande uit Mischa Sorel (drums), Eddy Bas-B (basgitaar), Karel Reuter (gitaar) en Jenny Penny (zang). Deze doorgewinterde muzikanten hebben hun hart verpand aan de Bluesrock. De strakke ritmesectie van Eddy en Mischa en de melodieuze gitaarsolo’s van Karel geven de warme lage stem van Jenny de ruimte om bijzondere uitvoeringen van bluesnummers te vertolken van o.a. Rory Gallagher, Joe Bonamassa, Beth Hart, Gary Moore, Henrik Freischlader, Thin Lizzy en King.

Meer info vind je op de website van On the Blue Side.

On the Blue Side Deventer Vogeleiland

Vogeleiland Deventer: elke dag genieten!

Op het Vogeleiland in Deventer is het altijd fijn. Een heerlijk stukje natuur in het centrum van Deventer. Of het nu hartje zomer is of een knisperfrisse winterse dag; je bent elke dag welkom om de gevleugelde bewoners van het Vogeleiland te bezoeken. Wat er zoal rondscharrelt, -zwemt, tjilpt, kwekt en fladdert, lees je in onze vogelblogs.

Eendjes En Hoenders Vogeleiland Deventer

In het festivalseizoen – lente en zomer – zijn er wekelijks muzikale, vrolijke, maar ook bijzondere activiteiten, voor jong en oud. Van relaxte jazz-concerten en swingende bigbands tot knusse kinderprogramma’s, huiselijke theatervoorstellingen en memorabele herdenkingen. Voor elk wat wils! Abonneer je op de agenda van het Vogeleiland of check geregeld onze evenementenpagina voor alle activiteiten, festiviteiten en bijeenkomsten.

Zin in een hapje of drankje tijdens je wandeling op het Vogeleiland en het plantsoen? Bij parkcafé Mees kun je terecht voor heerlijke versnaperingen. Tip: bestel een Bird’s Eye! Dit káts lekkere biertje is speciaal door Deventer bierbrouwerij DAVO gemaakt voor het Vogeleiland. Een deel van de opbrengst komt ten goede van het behoud en onderhoud van het Vogeleiland. Genieten van een biertje en tegelijkertijd het goede doel steunen; wie wil dat nou niet?! Bird’s Eye bier is exclusief verkrijgbaar in de webshop van DAVO bieren en bij parkcafé Mees.